Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van Xpert Ambtenarenrecht? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding of het instructiefilmpje.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 020- 515 9 515 of via het formulier.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Om een nieuw wachtwoord op te vragen klikt u hier. Klik in de rechterkolom onder het kopje Inloggen op “ik ben mijn wachtwoord vergeten” en vul bij de wachtwoordservice uw e-mailadres in.  U ontvangt vervolgens een mail met een link waarmee u uw nieuwe wachtwoord kunt activeren.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 020- 515 9 515.

De kennisbank op proef?
De informatie op Xpert Ambtenarenrecht is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 020- 515 9 515 of stuur een e-mail.

Wet- en regelgeving

Overheid.nl
Laatste actualisatie: dinsdag 12 november 2019 12:57


Principeakkoorden

Voordat er een nieuwe CAO wordt afgesproken, wordt er eerst een principeakkoord afgesloten. Als werknemers en werkgevers instemmen met dit akkoord, wordt het principeakkoord omgezet in een CAO.

Kamerstukken

Een Kamerstuk is een tussen de Nederlandse regering en het Nederlands parlement uitgewisseld schriftelijk stuk.

Toekomstige wetgeving

Als een minister een bepaald onderwerp wil regelen, geeft hij de ambtenaren op zijn departement opdracht om een wetsvoorstel te maken. (Duur: weken, maanden en soms zelfs jaren).