Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van Xpert Ambtenarenrecht? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u nog te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding of het instructiefilmpje.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 020- 515 9 515 of via het formulier.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Om een nieuw wachtwoord op te vragen klikt u hier. Klik in de rechterkolom onder het kopje Inloggen op “ik ben mijn wachtwoord vergeten” en vul bij de wachtwoordservice uw e-mailadres in.  U ontvangt vervolgens een mail met een link waarmee u uw nieuwe wachtwoord kunt activeren.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 020- 515 9 515.

De kennisbank op proef?
De informatie op Xpert Ambtenarenrecht is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 020- 515 9 515 of stuur een e-mail.

Eigen Beleid in Xpert Ambtenarenrecht

Naast landelijke wet- en regelgeving heeft u als organisatie vaak ook eigen beleid geformuleerd. Daarnaast zijn er diverse interne procedures, regelingen en protocollen waarmee u en uw collega's rekening moeten houden. Met de Eigen Beleid tool kunt u al deze documenten eenvoudig opnemen en raadplegen binnen Xpert Ambtenarenrecht. Dat scheelt uw organisatie veel zoekwerk in diverse mappen en netwerken. De Eigen Beleid tool is veilig: de opgenomen documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.

Het activeren van de tool is heel simpel: u hoeft alleen maar onderstaande formulier in te vullen en onze Technische Servicedesk regelt de rest. Heeft u veel eigen beleid-documentatie? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding voegen wij deze documentatie voor u toe in de kennisbank.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis tool.
  • Al uw eigen en landelijke informatie overzichtelijk, efficiënt en veilig bij elkaar op één plek, in Xpert Ambtenarenrecht.
  • Snel te vinden in de kennisbank: Eigen beleid staat altijd bovenaan in de zoekresultaten en heeft een eigen tab.
  • Alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.
  • Eenvoudig te activeren.
  • Handige invoerservice bij veel eigen beleid-documentatie.

Bekijk de video en zie hoe eenvoudig het is om uw eigen documenten op te nemen in de kennisbank.

Wilt u de Eigen Beleid tool activeren? Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. 
Ontvangt u liever eerst meer informatie of een persoonlijk training? Bel ons via 020-515 9 515 of stuur een mail.

Eigen Beleid activeren