Help & Contact

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie

Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.


Vragen? Neem contact op met onze servicedesk

Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk door te bellen naar 020- 515 9 515.

De kennisbank op proef?
De informatie op Xpert Ambtenarenrecht is alleen toegankelijk voor abonnees. Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via 020- 515 9 515 of stuur een e-mail.

Eigen Beleid in Xpert Ambtenarenrecht

Naast landelijke wet- en regelgeving heeft u als organisatie vaak ook eigen beleid geformuleerd. Daarnaast zijn er diverse interne procedures, regelingen en protocollen waarmee u en uw collega's rekening moeten houden. Met de Eigen Beleid tool kunt u al deze documenten eenvoudig opnemen en raadplegen binnen Xpert Ambtenarenrecht. Dat scheelt uw organisatie veel zoekwerk in diverse mappen en netwerken. De Eigen Beleid tool is veilig: de opgenomen documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.

Het activeren van de tool is heel simpel: u hoeft alleen maar onderstaande formulier in te vullen en onze Technische Servicedesk regelt de rest. Heeft u veel eigen beleid-documentatie? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding voegen wij deze documentatie voor u toe in de kennisbank.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis tool.
  • Al uw eigen en landelijke informatie overzichtelijk, efficiënt en veilig bij elkaar op één plek, in Xpert Ambtenarenrecht.
  • Snel te vinden in de kennisbank: Eigen beleid staat altijd bovenaan in de zoekresultaten en heeft een eigen tab.
  • Alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.
  • Eenvoudig te activeren.
  • Handige invoerservice bij veel eigen beleid-documentatie.

Wilt u de Eigen Beleid tool activeren? Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. 

Ontvangt u liever eerst meer informatie of een persoonlijk training? Bel ons via 020-515 9 515 of stuur een mail.

Eigen Beleid activeren